Elektremar: hét adres voor de plaatsing van verlichtingssystemen & nutsleidingen

De juiste verlichting

Elektremar in Adegem: de specialist voor alle verlichtingoplossingen. Particuliere en industriële klanten kunnen een beroep doen op deze vakman. Hij werkt in Oost- en West-Vlaanderen. Zijn troeven? Een klantgerichte service, nauwgezette afwerking, en ruim twintig jaar ervaring. De tevreden klanten van Elektremar vertellen allemaal hetzelfde: ze hebben stuk voor stuk ‘het licht’ gezien.

 

Verschillende projecten

Hebt u een winkel of bedrijf? Beheert u een sportinfrastructuur? U wilt altijd een lichtantwoord op maat. Maar ook particulieren die hun tuin willen verfraaien helpt Elektremar heel graag. Dit eenmansbedrijf ontwerpt, plaatst en onderhoudt verlichtingsinstallaties. Alle opdrachten zijn welkom, maar het liefst de kleinere projecten (dit bedrijf groeide voort uit bijberoep). Zaakvoerder Trenson zet zich altijd honderd procent in. Daarnaast heeft hij heel wat ervaring met kerstverlichting.

 

Gratis offerte

De zaakvoerder van Elektremar zweert bij een persoonlijke aanpak en een heel directe opvolging. Neem dus gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, of een al even vrijblijvende offerte. Op de website vindt u zijn telefoonnummer en mailadres. Wedden dat u na de eerste ontmoeting overtuigd bent van de Elektremar-troeven?

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Plaatsing van verlichtingssystemen & aanleg van nutsleidingen in Oost-Vlaanderen